Spenat och fetaostpaj med ’nduja
11 ingredienser
Ingredienser
- 1 färdigt pajskal
- 3 ägg
- 3 dl vispgrädde
- 2 dl riven ost
- 150 g fetaost (ca 130 i pajen och resten som topping)
- 65 g spenat, grovt hackad
- Bredbar ’nduja
- 1 rödlök, tunt skivad
- Körsbärstomater, kvartade
- Basilika
- Salt och peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader (beroende på pajskalet)
Blanda ihop vispgrädde, ägg, riven ost, salt och peppar
Lägg pajskalet i en form och nagga botten
Sprid ut spenat, fetaost och ’nduja jämt över formen
Häll på äggblandningen
Låt gräddas i ugn cirka 30-40 minuter tills pajen känns fast
Låt stelna
Toppa med smulad fetaost, körsbärstomater, rödlök och basilika