Marinerade cornribs med salladsost/fetaost och dippsås
17 ingredienser
Ingredienser
- 2 st förkokta majskolvar
- 0.30 rödlök, finhackad
- 0.30 chili, finhackad
- 3 msk persilja, finhackad
- ½ st salladsost/fetaost, smulad
Marinad
- 3 msk olivolja
- 1 msk vitlökspulver
- 1 msk paprikapulver
- 1 tsk chiliflakes
- 1 tsk sambal oelek
- Salt och peppar
Dippsås
- 2 dl gräddfil
- 2 msk soja
- 2 msk sweet chilisås
- 1 tsk sambal oelek
- 1 msk vitlökspulver
- Salt och peppar
Gör så här
Blanda alla ingredienser till dippsåsen, ställ i kyl
Dela majskolvarna på längden i fyra lika stora stavar per majskolv
Pensla på med marinaden
Lägg sedan i airfryer/grill ca 10 minuter, tills de fått fin färg
Finhacka chili, persilja och rödlök och blanda ihop
Lägg ribsen på ett fat och toppa med chiliblandningen och smulad ost
Servera med dippen